У майбутньої коаліції вже є 226 голосів – Луценко

Читать на русском
Народний депутат України від фракції БПП Ірина Луценко заявила, що нова коаліція вже укомплектована необхідною кількістю голосів.
Ірина Луценко

Народний депутат України від фракції «Блока Петра Порошенка» Ірина Луценко заявила, що нова парламентська коаліція вже нараховує 226-228 голосів.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це нардеп розповіла в ефірі «5 каналу» вчора ввечері.

Вона також висловила надію, що процес формування нової коаліції завершиться наступного тижня.

«На сьогодні, наскільки я розумію за останньою інформацією, майбутня коаліція вже налічує 226-228 голосів. Я сподіваюся, що наступного тижня цей процес буде завершений», – сказала Луценко.

За її словами, наповнення головних учасників нової коаліції – «БПП» і «Народного фронту» – відбувається за рахунок позафракційних депутатів-мажоритарників.

Ще одна партія заявила про готовність взяти участь у формуванні коаліціїПрес-секретар партії «УКРОП» Євгенія Кравчук заявила про готовність політичної сили взяти участь у формуванні коаліції.

Луценко зазначила, що тривають переговори з фракціями «Батьківщини», «Самопомочі» та «Радикальної партії».

«Ми пропонуємо і «Батьківщині» в першу чергу, і «Самопомочі», постійно ми зустрічалися з ними, і з «радикалами» ми говоримо... Ми сподіваємося, що все-таки депутати виявлять свою державницьку позицію та коаліція буде більшою, ніж із двох фракцій», – зазначила нардеп.

В іншому разі, резюмувала Луценко, коаліція буде складатися з фракцій «БПП» і «НФ».

Нагадаємо, в «БПП» вчора заявили, що нова парламентська коаліція повинна бути максимально широкою та включати фракції «Радикальної партії» й «Батьківщини».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: