Вирок Савченко вступив у дію

Читать на русском
Сьогодні, 5 квітня 2016 року, вступив у дію вирок Донецького міського суду Ростовської області Росії про ув'язнення Савченко.
Надія Савченко

Сьогодні, 5 квітня, набув чинності судовий вирок українській льотчиці Надії Савченко про засудження її на 22 роки в російській колонії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Донецького міського суду РФ.

Повідомляється, що захист Савченко, як і вона сама, не подавав апеляцію на судове рішення, в зв'язку з чим вирок вступив у законну дію.

Захист оскаржив вироки Сенцову та КольченкуАдвокат Дмитро Дінзе заявив, що його скарга на вирок Сенцову й Кольченку узгоджена з російським омбудсменом.

«Станом на 05.04.2016 р. скарги від Савченко Н. В., її захисників, представлення державних обвинувачів на вирок Донецького міського суду від 21.03.2016 р. за кримінальною справою щодо Савченко Н. В. не надходило. Вирок вважається таким, що набув чинності 05.04.2016 р.», – заявили в російському суді.

Нагадаємо, вчора адвокат української льотчиці Надії Савченко Микола Полозов заявив, що захист наполягатиме на тому, щоб їхня підзахисна подала апеляцію на судове рішення.

Як повідомляло «Слово і Діло», 22 березня Донецький міський суд РФ засудив Надію Савченко до 22 років ув'язнення в колонії загального режиму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: