У розшук Інтерполу оголошені троє колишніх соратників Януковича

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про закінчення Інтерполом перевірки файлів братів Клюєвих і Едуарда Ставицького.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що Комісія з контролю за файлами Інтерполу завершила розгляд справ Андрія та Сергія Клюєвих і Едуарда Ставицького.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Аваков написав на своїй сторінці в Facebook.

«За результатами розгляду Комісія дійшла висновку, що здійснення міжнародного розшуку зазначених громадян із використанням каналів зв'язку та інших інструментів Інтерполу відповідає статуту й правилам Організації», – повідомив Аваков.

Інтерпол не припиняв розшук ЯнуковичаРозшук Віктора Януковича триває, і якщо той опиниться в зоні дії Інтерполу, його заарештують, повідомили «Слову і Ділу» в українському бюро організації.

За його словами, це означає, що файлова апеляційна комісія Інтерполу в Ліоні завершила перевірку Клюєвих і Ставицького.

«Наша позиція визнана правильною щодо тих, хто апелював, і за позовом України всі троє в міжнародному розшуку в усьому світі», – резюмував Аваков.

Нагадаємо, Інтерпол видалив із бази екс-прем'єр-міністра України Миколу Азарова, колишню керівницю Міністерства охорони здоров'я Раїсу Богатирьову, бізнесмена Сергія Курченка, екс-міністра фінансів Юрія Колобова та колишнього народного депутата Юрія Іванющенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: