У Білому домі прокоментували інформацію про офшори Порошенка

Читать на русском
У Сполучених Штатах Америки продовжать підтримку чинного українського Президента Петра Порошенка.
Джош Ернест

Офіційний представник Білого дому Джош Ернест заявив, що Вашингтон не змінюватиме ставлення до Президента України Петра Порошенка через інформацію про офшори.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Білого дому.

За його словами, попри оприлюднену інформацію щодо офшорів українського Президента, яка вказана в так званих «панамських документах», Білий дім не переглядатиме підтримку Порошенка.

«Ні, й з кількох причин. По-перше, знову ж таки, я не можу коментувати будь-які з конкретних звинувачень, які виникли на основі цих документів. З огляду на великий обсяг документів, які туди включені, я думаю, що відразу важко перейти до будь-яких висновків», – зазначив Ернест.

Скандал з офшорами Порошенка: Іловайськ у розслідування вплели маніпулятивно«Слово і Діло» відстежило реакцію українських експертів і журналістів на скандал зі знайденими в Панамі офшорами Президента України Петра Порошенка.

Водночас Петро Порошенко підтримує курс реформ в Україні, в тому числі антикорупційних. «Сполучені Штати продовжують заохочувати Президента Порошенка та інших вищих посадових осіб в українському уряді щодо того, щоб простежити за здійсненням цих реформ у боротьбі з корупцією», – додав представник Білого дому.

Крім того, Ернест зауважив, що, на відміну від попередника, в діях Порошенка є певний прогрес. За його словами, успішне здійснення реформ щодо боротьби з корупцією матиме вирішальне значення для довгострокового успіху українського народу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: