Турчинов відповів на резонансну заяву Медведєва

Читать на русском
Секретар РНБО України Олександр Турчинов відреагував на різку заяву російського прем'єра Дмитра Медведєва.
Олександр Турчинов

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов прокоментував вчорашню заяву прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва про відсутність в Україні держави.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу РНБО.

Турчинов заявив, що Україна – це країна, яка зупинила просування російської агресії на захід і своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванші радянської імперії зла.

«Хочу нагадати цим кремлівським неадекватним мрійникам, що в українців була держава зі столицею в Києві ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди. Україна буде існувати й після того, як злість, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії, що носить назву Russia», – сказав Турчинов.

Турчинов пов’язав брюссельські теракти з активністю Путіна в СиріїСекретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов простежив опосередкований зв’язок між російської воєнною кампанією в Сирії та терактами в Європі.

Нагадаємо, вчора прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв у відповідь на приведення главою Ростехнагляду Альошиним даних про порівняння травматизму на шахтах в Росії та Україні різко заявив, що дві країни в плані безпеки та промисловості порівнювати не варто.

«Що нам з Україною в цьому сенсі зіставлятися? Я просто про те, що там ні промисловості, ні держави не існує», – заявив Медведєв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: