Україна нарощує транспортування газу в країни ЄС

Читать на русском
За інформацією центрального диспетчерського департаменту, добовий режим транспортування газу в напрямку Європейського Союзу становить 193 млн куб. м.

За підсумками I кварталу 2016 року транспортування природного газу в країни ЄС через українську газотранспортну систему зросло на 6,6 млрд куб. м – до 19,4 млрд куб. м.

Це на 51,4% більше показників аналогічного періоду минулого року, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на відділ зв'язків із громадськістю та пресою ВАТ «Укртрансгаз».

У центральному диспетчерському департаменті компанії повідомили, що добовий режим транспортування газу в напрямку ЄС становить 193 млн куб. м.

Чергове підвищення: що потрібно знати про нові правила розрахунку за газКвітневе підвищення ціни на природний газ супроводжується введенням абонентської плати за використання газових комунікацій.

Нагадаємо, що «Укртрансгаз» у березні цього року збільшив транспортування природного газу до країн ЄС на 2 млрд куб. м в порівнянні з аналогічним періодом минулого року – до 6,8 млрд куб. м.

Дохід України від надання послуг із транспортування природного газу в 2015 році перевищив $2 млрд.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: