Суд у справі проти Кернеса перенесли

Читать на русском
Наступне судове засідання у справі проти харківського мера Геннадія Кернеса перенесено на 11 квітня.
Геннадій Кернес

Київський районний суд міста Полтава ухвалив рішення перенести судове засідання у справі мера Харкова Геннадія Кернеса на 11 квітня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Сьогодні ми надали суду медичні документи, які свідчать про те, що часті та тривалі засідання суду, які до того ж проходять у будівлі, абсолютно непристосованій для людей з обмеженими можливостями, негативно позначаються на здоров'ї Геннадія Адольфовича», – сказав адвокат Кернеса Олександр Гунченко.

За словами захисника, в зв'язку з цим полтавський суд переніс засідання на 11 квітня.

Повідомляється, що на наступному засіданні суд продовжить допитувати свідків обвинувачення.

Нагадаємо, раніше народний депутат, радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що за часів, коли на чолі Генпрокуратури України був Віталій Ярема, справи проти харківського мера не розслідувалися.

«Слово і Діло» слідкує за виконанням обіцянок харківським міським головою. На рахунку Кернеса на сьогодні 171 обіцянка, 75 з яких є невиконаними, а 68 – виконані.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: