Відповідальніші за колег. Які представники фракцій найсумлінніше виконують обіцянки?

Читать на русском

Від «Народного Фронту» до «Батьківщини», від «Радикальної партії» до «Опозиційного Блоку»... «Слово і Діло» визначило найбільш відповідальних народних депутатів кожної з парламентських фракцій.

Так, до п'ятірки лідерів за відсотком виконаних обіцянок станом на 1 квітня у «Блоку Петра Порошенка» входили Степан Кубів, Андрій Вадатурський, Сергій Мельник, Богдан Дубневич та Сергій Лещенко. В другій за чисельністю фракції парламенту, «Народному фронті», найчастіше дотримують слова Сергій Висоцький, Остап Семерак, Максим Поляков, Людмила Денісова та Павло Пинзеник. Партійного лозунгу «Візьми і зроби» в «Самопомочі» найсумлінніше дотримуються Єгор Соболєв, Олег Березюк, Семен Семенченко, Наталія Веселова та Андрій Журжій.

Ми обрали по одному з найбільш відповідальних депутатів у кожній парламентській фракції та серед позафракційних, щоб розпитати про їхні персональні секрети відповідальності. Сьогодні, 4 квітня, «Слово і Діло» розпочинає серію інтерв’ю з народними депутатами України – спецпроект «Відповідальні».

Чому частина депутатів уміє дотримувати слова, а решта – забувають про обіцяне швидше, ніж ми встигаємо це зафіксувати? Ми поцікавилися, що з обіцяного народні обранці вже виконали, що – лише в планах, а що – провалили (і чому?). Примусили їх виправдовуватися й ділитися особистим і навіть давати нові обіцянки (які ми, звісно, не залишимо без уваги).

Не проґавте: щовечора, о 18:00 на «Слові і Ділі».

Відповідальні. ТрейлерSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: