Папа Римський допоможе постраждалим з Донбасу

Читать на русском
Папа Римський Франциск заявив, що у всіх католицьких храмах розпочинається збір коштів на підтримку жителів Донбасу.
Папа Римський Франциск

Глава Римо-Католицької церкви Франциск під час традиційної недільної проповіді заявив про те, що у всіх католицьких церквах Європи почнеться збір коштів для допомоги постраждалим від конфлікту на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

«Крім того, що я постійно супроводжую їх (постраждалих під час конфлікту на Донбасі) своїми думками і молитвою, я вирішив виступити з ініціативою гуманітарної підтримки в їх користь. З цією метою в неділю, 24 квітня, в усіх католицьких церквах Європи буде проведено спеціальний збір», - заявив Понтифік.

На Донбасі бойовики виселяють цивільних, намагаючись розширити «сіру зону»Бойовики «ДНР» та «ЛНР» взялися розширювати так звану «сіру зону» поблизу лінії зіткнення із контрольованої силами АТО зоною.

Папа закликав усіх віруючих приєднатися до цього збору. Дана акція, за словами Понтифіка, має на меті висловити його особисту і всієї Церкви близькість і солідарність до постраждалих жителям Донбасу.

«Висловлюю щире побажання, щоб це змогло допомогти без подальших зволікань сприяння миру і поваги до права на цій землі, на яку випало дуже багато випробувань», - підсумував Франциск.

Нагадаємо, МНС Росії приступило до формування 51-ї автоколони з так званою гуманітарною допомогою для жителів Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: