Бойовики заважають Жебрівському пустити газ в Мар'їнку

Читать на русском
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив про труднощі з відновленням подачі газу в Мар'їнку.
Павло Жебрівський

Голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський заявив, що адміністрація не може відремонтувати газопровід в Мар'їнці через обстріли бойовиків.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Жебрівський написав на своїй сторінці в Facebook.

«Терористи цілеспрямовано роблять все, щоб не допустити підключення газу до населених пунктів на контрольованій Україною території», - заявив Жебрівський.

Він зазначив, що при цьому українські військові не заважають бойовикам відновлювати об'єкти життєзабезпечення. «Аж до того, що зараз вони будують укріплення, інженерні споруди, а ми не обстрілюємо», - додав Жебрівський.

Жебрівський розповів, з чого почнеться відновлення ДонбасуЗа словами Павла Жебрівського, першочерговими для Донбасу є реконструкція комунальної інфраструктури, енергоефективність, школи та лікарні.

За словами губернатора, бойовики нехтують усіма домовленостями і блокують всі спроби адміністрації «вдихнути життя» в Мар'їнку та Красногорівку.

Також Жебрівський заявив, що газ в Мар'їнці буде. «Якщо обстріли продовжаться - я знайду інші методи і способи. Але побудова і розвиток України триватимуть, всупереч російській пропаганді», - резюмував глава ВЦА.

Нагадаємо, минуа доба в зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій, в тому числі із заборонених мінометів і важкої артилерії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: