Саакашвілі зустрінеться з Порошенком щодо питання областної прокуратури

Читать на русском
Губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі поговорить з Порошенком щодо нового глави регіональної прокуратури.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі зустрінеться сьогодні з Президентом України Петром Порошенком з питання нового глави регіональної прокуратури.

Про він вчора, 2 березня, написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Завтра (3 березня - Ред.) я буду в Києві, щоб зустрітися з президентом з питання прокуратури і інших наболілих тем, пов'язаних безпосередньо з Одеською областю», – заявив Саакашвілі.

За його словами, він повністю підтримує одеських активістів, які незадоволені новим призначенням на посаду прокурора Одеської області.

Активісти заблокували трасу «Одеса-Київ» на підтримку СакварелідзеБлизько півтори сотні небайдужих громадян протестують проти призначення Миколи Стоянова прокурором Одеської області, перекривши трасу «Одеса-Київ».

«Наші «противники», зробивши крок з призначенням Стоянова, зараз залягли на дно і вичікують, сподіваючись, що люди втомляться і махнуть рукою і тоді вони зможуть остаточно закріпити свої позиції і здійснити свої найбільш дикі плани», – додав політик.

Саакашвілі зазначає, що дуже важливо, щоб якомога більше активних одеситів висловили свою громадянську позицію з приводу останніх подій з прокуратурою і Одеською митницею.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: