Милобога виключили з «Самопомочі»

Читать на русском
Самопоміч виключила зі свого складу голову криворізького осередку партії Юрія Милобога за переговори з Юрієм Вілкулом.
Юрій Милобог

Юрій Милобог, голова криворізького осередку «Самопомочі» сьогодні був виключений з членів партії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Самопомочі».

У партії повідомили, що прийняли таке рішення в зв'язку з переговорами Милобога з представниками «Опозиційного блоку» про отримання Милобогом грошової винагороди за припинення передвиборної боротьби на виборах мера Кривого Рогу на користь Юрія Вілкула.

«Після відвертої розмови з кандидатом і озвучування відомих нам фактів, він (Милобог)визнав правдивість цієї інформації, підтвердив автентичність записів і погодився, що в цій ситуації партія не має морального права висувати його на нові вибори», - повідомили в «Самопомочі».

Черговий договірняк: політики відреагували на результати виборів у Кривому РозіЧому Кривий Ріг знову обрав Вілкула? Українські політики прокоментували результати виборів мера.

У зв'язку з тим, що Милобог за гроші «Опоблоку» відмовився балотуватися в мери Кривого Рогу, «Об'єднання «Самопоміч» вирішило виключити голову Криворізького центру партії з ряду своїх членів.

Також «Самопоміч» опублікувала аудіозапис, на якій Милобог розмовляє з невідомим про суму, за яку він готовий відмовитися від участі у виборах мера Кривого Рогу.

Нагадаємо, 27 березня, в Кривому Розі відбулися повторні вибори міського голови. Голова виборчої комісії Кривого Рогу Павло Гівель заявив про перемогу самовисуванця Юрія Вілкула. Висунутий «Самопоміччю» замість Милобога Семен Семенченко набрав 10,92% голосів криворіжчан.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: