Карабахський конфлікт розгорівся з новою силою

Читать на русском
В даний момент йдуть військові зіткнення по всій лінії розмежування між Азербайджаном і невизнаною Нагірно-Карабахською республікою з безліччю втрат.

У ніч з 1 на 2 квітня вірменські збройні сили збили вертоліт ВПС Азербайджану в Нагірному Карабасі, після чого Вірменія оголосила про наступ азербайджанських військ по всій протяжності лінії зіткнення в зоні карабахського конфлікту.

Про це пишуть «Новини Вірменії», повідомляє «Слово і Діло».

«Азербайджанська сторона із застосуванням танків, артилерії і повітряних сил спробувала проникнути вглиб оборонної лінії Армії оборони НКР (Нагірно-Карабахської республіки) і зайняти тактичні позиції», – пишуть «Новини Вірменії».

Як повідомляється, в даний момент йдуть військові зіткнення по всій лінії розмежування між Азербайджаном і невизнаною НКР з безліччю втрат.

У Cхідній Європі може розпочатися нова війна за участю РФ – StratforЗасновник агентства Stratfor Джордж Фрідман заявив, що на сході Європи може відбутися нова війна за участю Росії.

У свою чергу, Міноборони Азербайджану заявило про масове порушення режиму припинення вогню з боку вірменської сторони. «ВС Вірменії за минулу добу порушили режим припинення вогню на різних напрямках лінії зіткнення азербайджанських та вірменських військ 127 разів», – йдеться в повідомленні Міноборони Азербайджану.

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу назвав Азербайджан наступною ціллю російських геополітичних амбіцій після порушення територіальної цілісності Грузії, України та Сирії.

У лютому Мустафа Джемілєв заявив, що Туреччина розглядає варіанти поставок зброї в Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: