Минулого тижня Порошенко та Турчинов не виконали низку обіцянок

Читать на русском

З 25 по 31 березня «Слово і Діло» зафіксувало одну нову обіцянку Президента України Петра Порошенка. Ще три обіцянки Глава держави провалив і лише одну зміг виконати.

Зокрема, Порошенко так і не оприлюднив список прізвищ чиновників-корупціонерів, які мають бути покарані за злочинні дії, не зміг зберегти парламентську коаліцію ані в старому складі, ані в принципі як таку.

Петро ПорошенкоНародний депутат України

Ще одну обіцянку Президент виконав, підписавши указ про демобілізацію військовослужбовців 4-ї хвилі. Крім того, після завершення АТО на Донбасі Порошенко пообіцяв створити міжнародний донорський фонд. Ця обіцянка має статус «у процесі», тобто в подальшому може виявитися як виконаною, так і проваленою.

Не зміг дотримати слова й секретар РНБО Олександр Турчинов, який обіцяв, що рішення про проведення сьомої хвилі мобілізації буде прийнято до кінця березня. Станом на 1 квітня можливість оголошення чергової хвилі ще обговорюється.

Водночас обіцянка першого заступника глави АП Віталія Ковальчука про те, що при ОДА буде створено Центри допомоги учасникам АТО, отримала статус «виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: