Антикорупційне бюро завершило досудове розслідування щодо Пасішника

Читать на русском
Детективи НАБУ завершили досудове розслідування за обвинуваченням Андрія Пасішника в тиску на міністра економіки Айвараса Абромавичуса.
Андрій Пасішник

Детективи НАБУ завершили досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом незаконного впливу в. о. заступника голови правління «Нафтогазу» Андрія Пасішника на міністра економрозвитку Айвараса Абромавичуса.

Про це повідомила прес-служба Антикорупційного бюро, інформує «Слово і Діло».

Експерт розповів, що зробила влада, щоб про справу проти Кононенка забулиЕксперт проаналізував конфліктну ситуацію, яка виникла між Національним антикорупційним бюро та Андрієм Пасішником.

У НАБУ уточнили, що підозрюваному Пасішнику було повідомлено про завершення досудового розслідування та надання доступу до його матеріалів у понеділок, 28 березня.

Наразі триває ознайомлення адвокатів із матеріалами досудового розслідування. Після його завершення обвинувальний акт буде направлено до суду.

Щодо іншої заяви Абромавичуса, а саме – щодо тиску на нього з боку народного депутата Ігоря Кононенка, то досудове розслідування в кримінальному провадженні за озвученими фактами триває.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: