Стало відомо, коли почнеться призов до армії

Читать на русском
Згідно з указом, підписаним Президентом України, першими в запас ідуть військовослужбовці з рівнем спеціаліста та магістра.

Президент України Петро Порошенко вчора ввечері підписав указ «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, терміни проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу в 2016 році».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Президента.

Згідно з текстом указу, першими в запас будуть звільнені військовослужбовці строкової служби, які мають ступінь вищої освіти «спеціаліст» або «магістр» і вислужили встановлені терміни військової служби. Звільнення їх у запас відбудеться в квітні-червні та в листопаді 2016 року.

Служити по-новому: як змінилися зарплати військовослужбовців ЗСУ«Слово і Діло» вирішило показати, на скільки збільшилася заробітна плата військовослужбовців Збройних сил України у порівнянні з минулими роками.

Звільнення в запас інших військовослужбовців, які відслужили встановлені терміни військової служби, відбудеться в жовтні-грудні поточного року.

Документ також визначає терміни проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу: 5 травня-30 червня та жовтень-листопад 2016 року.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко закликав Міноборони активізувати роботу із залучення на службу демобілізованих військових, які вже пройшли навчання й мають досвід бою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: