«Стара гвардія» повертається: прокурором Одеської області призначений ставленик Піскуна

Читать на русском
Новим прокурором Одеської області став двічі екс-прокурор Миколаївщини й колишній очільник прокуратури Одещини.
Микола Стоянов

Новим прокурором Одеської області призначений Микола Стоянов, що вже обіймав цю посаду з травня 2014 року до липня 2015-го.

Про те, що Давида Сакварелідзе на цій посаді змінив Стоянов, повідомили в Одеській прокуратурі, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Призначення на посаду прокурора Одеської області М. Стоянова відбулося, подробиці будуть пізніше», – зазначила прес-секретар обласної прокуратури.

Генеральний брехун: найгучніші справи, які провалив Віктор ШокінГенпрокурор Віктор Шокін не виконав три принципових обіцянки. «Слово і Діло» вирішило підбити підсумки роботи Шокіна на чолі ГПУ.

Досвід прокурорської роботи Стоянова є більш ніж солідним: у структурах прокуратури він працює з початку 90-х років. В період з 2003 по 2004 роки був прокурором Миколаївської області, потім – помічником генерального прокурора Святослава Піскуна, а в травні 2014 року за рекомендацією тодішнього губернатора Одещини Ігоря Палиці отримав посаду прокурора Одеської області, на якій і пропрацював до призначення на неї Давида Сакварелідзе в липні наступного року.

Нагадаємо, Віктор Шокін учора звільнив Сакварелідзе з посади заступника генпрокурора та прокурора Одеської області. Сьогодні останній заявив, що має усні домовленості з Президентом про його поновлення на посаді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: