Тимошенко змінила свої вимоги для вступу до коаліції

Читать на русском
Керівник фракції Батьківщини Юлія Тимошенко погодилася на деякі поступки під час переговорів щодо створення нової коаліції.

Керівник фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко погодилася на деякі поступки під час переговорів щодо створення нової коаліції.

Про це вона заявила журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляє «Слово і Діло».

«Щойно почалися дискусії про створення нової коаліції, ми недвозначно, абсолютно зрозуміло для наших партнерів із першої хвилини оголосили п’ять вимог, на базі яких ми можемо розглянути питання про входження до коаліції», – наголосила Тимошенко.

За її словами, ці п'ять вимог вони не змінювали. Серед них – розрив зв'язків між політиками та кланами, докорінне реформування економічного курсу держави, зміна політики щодо аграріїв, зниження тарифів та індексація пенсій і заробітних плат. Також Тимошенко додала, що вимагає ухвалити 10 законопроектів.

Юлія ТимошенкоНародний депутат України

Нагадаємо, що «Слово і Діло» займається моніторингом обіцянок українських політиків і чиновників. Так, Юлія Тимошенко має 158 обіцянок, з яких 56 є виконаними, ще 38 – у процесі виконання, а решта 64 - не виконані. Рейтинг відповідальності лідера «Батьківщини» становить 35%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: