Українські військові були обстріляні терористами – штаб АТО

Читать на русском
У зоні проведення АТО проросійські терористи піддали обстрілу позиції українських військовослужбовців.

За минулу добу в зоні АТО бойовики обстрілювали позиції українських військових, застосовуючи заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центру штабу АТО.

Повідомляється, що за минулу добу бандформування 68 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців по всій лінії розмежування.

За інформацією штабу, найбільш активні дії ворога спостерігалися на донецькому напрямку. Під вогонь противника потрапили бійці Збройних сил України в районах Майорська, Опитного, Новгородського, Луганського, Ленінського та Невельського.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 29 березняСитуація на сході країни станом на 00:00 29 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

«Біля Зайцевого та Авдіївки бойовики обстріляли українських бійців із забороненої зброї 22 рази. Кількість випущених ворожих мін 120 та 82 калібрів по наших позиціях перевищила цифру 250. Також поблизу Зайцевого незаконні збройні формування, нахабно порушуючи Мінські домовленості, використовували по українських підрозділах ствольну артилерію калібру 152 мм», – повідомляють у штабі.

У прес-центрі також відзначили, що з метою утримання позицій українські військові 20 разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.

Нагадаємо, за попередню добу проросійські бандформування різко збільшили кількість обстрілів у зоні проведення антитерористичної операції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: