Мосійчук пообіцяв назвати імена чиновників, які очолюють «бурштинову мафію»

Читать на русском
Завтра Ігор Мосійчук покаже докази причетності керівництва Рівненської області до незаконного видобутку бурштину в регіоні.
Ігор Мосійчук

На завтрашньому засіданні комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності буде оприлюднена схема «кришування» незаконного видобутку бурштину керівництвом Рівненської області.

Таку обіцянку сьогодні дав перший заступник глави комітету, народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук, пише «Слово і Діло».

«Оприлюдню факти корупційних зв’язків голови облдержадміністрації Віталія Чугуннікова та керівника Нацполіції Сергія Максимова. Нарешті всі дізнаються, хто ж такий «дядя Федір», - написав Мосійчук у себе в Facebook.

Для боротьби з бурштиновим свавіллям до Рівненської області хочуть ввести НацгвардіюГолова Рівненської ОДА просить Авакова ввести до північних районів області додаткові підрозділи Нацполіціі та Нацгвардії.

На думку депутата, необхідно терміново вжити заходів щодо декриміналізації Рівненської області на всіх рівнях уже зараз, в іншому разі – ситуація ризикує вийти з-під контролю.

«Сподіваюся, що завтрашній день стане початком успішної боротьби проти «бурштинової мафії». Давно вже час перенести війну з розграбунком українських багатств із копалень до владних кабінетів», – резюмував політик.

Нагадаємо, кілька днів тому в Рівненській області СБУ викрила співробітників районного керівництва Національної поліції області, які «кришували» незаконний видобуток бурштину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: