Дональд Трамп узяв помічником колишнього політконсультанта Януковича

Читать на русском
Мільярдер взяв у помічники Манафорта, щоб заручитися підтримкою делегатів на Республіканському з'їзді в Клівленді цього літа.
Дональд Трамп

Мільярдер Дональд Трамп, один із лідерів президентських перегонів у США, вирішив скористатися послугами колишнього консультанта «Партії регіонів» та «Опозиційного блоку» Джона Манафорта, взявши його в помічники.

Про це пише The New York Times, повідомляє «Слово і Діло».

Як повідомляється, мільярдер взяв у помічники Манафорта, щоб заручитися підтримкою делегатів на з'їзді в Клівленді цього літа, на якому республіканці визначать фінальну кандидатуру на вибори президента США.

Видання зазначає, що Манафорт консультував Джеральда Форда під час президентської кампанії 1976 року. Тоді Форду опонував Рональд Рейган. Він також брав участь у виборчих кампаніях Джорджа Буша-старшого та Боба Доула.

Відзначився Манафорт і в Україні. Він співпрацював з екс-президентом Віктором Януковичем, у якого працював на посаді старшого радника, «Партією регіонів» і мільярдером Рінатом Ахметовим.

У Stratfor дали прогноз розвитку ситуації на Близькому СходіКраїни Близького Сходу були створені штучно, а останнім гарантом їхньої територіальної цілісності були США, які втратили до місцевої ситуації інтерес.

Примітно, що на останніх виборах до Верховної Ради та на місцевих виборах Манафорт консультував «Опозиційний блок» під псевдо «Пал Іванич».

Як повідомлялося раніше, Гілларі Клінтон і Дональд Трамп вийшли в лідери за результатами національних праймеріз у США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: