Бригинець пообіцяв не виходити з фракції «БПП»

Читать на русском
Новоспечений народний депутат Олександр Бригинець обіцяє, що якщо позиція БПП суперечитиме його власній, то він складе мандат нардепа.

Новоспечений депутат Верховної Ради від фракції «Блоку Петра Порошенка» Олександр Бригинець заявив, що в разі, якщо його позиція не збігатиметься з позицією фракції, він не буде з неї виходити, а одразу складе мандат.

Про це він заявив журналістам у вівторок, передає «Слово і Діло».

«Я вам обіцяю, що якщо в мене настане момент, і я зрозумію, що я не можу працювати у фракції, я буду не виходити з неї, я складу мандат», – сказав депутат.

За його словами, кожен нардеп обирає одну з трьох тактик роботи у фракціях: перша – підтримувати всі спущені «згори» рішення, друга – підривати єдність фракції. «І третій варіант, як на мене, – це не вийти з фракції, а скласти депутатський мандат», – додав Бригинець.

Луценко погрожує вийти з коаліціїГлава фракції БПП Юрій Луценко заявив про можливість свого виходу з парламентської коаліції.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада прийняла присягу Олександра Бригинця та Дмитра Білоцерковця, які стали членами «БПП» замість позбавлених депутатства Фірсова й Томенка.

Наразі в досьє Олександра Бригинця 8 виконаних обіцянок з 11. За тим, як він виконає свою першу обіцянку в статусі депутата Верховної Ради VIII скликання, «Слово і Діло» неодмінно простежить. Дізнатися, як виконують обіцянки його теперішні колеги по парламенту, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: