Вибори в Кривому Розі: штаби кандидатів оголосили можливого переможця

Читать на русском
За результатами екзіт-полів Юрій Вілкул отримав більше 70% голосів криворіжців. Паралельні підрахунки також віддають перевагу Вілкулу.

Згідно паралельних підрахунків голосів штабів народного депутата Семена Семенченка та самовисуванця Юрія Вілкула, 210 тисяч криворіжців проголосували за чинного міського голову.

Відповідні результати оголосили штаби кандидатів, повідомляє «Слово і Діло».

«Наш підрахунок дає наступний результат. Юрій Вілкул отримав 210 тисяч голосів. Семен Семенченко – 31 тисячу», – написав в Facebook народний депутат від «Самопомочі» Єгор Соболєв.

Він нагадав, що на минулих виборах у листопаді Вілкулу «нарахували» 89 тисяч, а кандидату від «Самопомочі» Юрію Милобогу – 88 тисяч.

А ось штаб Юрія Вілкула заявив, що, згідно з паралельним підрахунком, за їхнього кандидата проголосували 209 тисяч 406 криворіжців. Також, за їхньою інформацією, явка на вибори склала 55,88%, що аж на 20% вище, ніж під час другого туру виборів мера 15 листопада 2015 року.

Провальне рішення «Самопомочі»: реакція експертів на висунення Семенченка в мериПолітолог проаналізував рішення «Самопомочі» висунути кандидатом в мери Кривого Рогу Семена Семенченка.

Нагадаємо, вчора в Кривому Розі відбулися позачергові вибори міського голови, в яких взяли участь аж 15 кандидатів. Згідно даних громадської мережі «ОПОРА», явка виборців у Кривому Розі станом на 20 годину склала 55,4%.

Крім того, «ОПОРА» зафіксувала факти підвезення виборців. Правоохоронці перевіряють такі факти. Перший заступник начальника Криворізького відділу ГУПН у Дніпропетровській області Микола Верповський заявив, що МВС перевіряє 30 інформаційних повідомлень про порушення, а також ще 10 повідомлень про підвезення виборців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: