Аваков дав невтішний прогноз на найближчі роки

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що найближчі роки будуть для України важкими.
Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прогнозує, що через тотальну економію, підвищення тарифів і тривалу політичну кризу в найближчі два роки українцям доведеться скрутно.

Про це глава МВС розповів у інтерв'ю «Еспресо.ТВ», передає «Слово і Діло».

За словами міністра, зараз Україні потрібно знайти рішення для виходу з політичної кризи та продовжувати проводити непопулярні реформи.

«Нам потрібно знаходити рішення в нинішній політичній кризі... Ми повинні знайти механізм, як продовжувати робити непопулярні реформи навіть у такій ситуації протиріч, яка зараз є», – сказав Аваков.

Аваков розповів, чого вимагають «РПЛ» і «Батьківщина» за входження до коаліціїЗа словами Авакова, Радикальна партія та Батьківщина готові повернутися до коаліції на деяких умовах.

Глава МВС також зазначив, що найближчі роки реформ для країни будуть складними.

«Нам потрібно зрозуміти, що в нас не буде легкого року. Ні цього, ні наступного. Але якщо ми хочемо мати майбутнє – красиве, ясне, зрозуміле – й жити щасливими людьми в гарній країні, багатими, то нам потрібно сьогодні зчепити зуби та дещо зробити. Не дуже популярне», – сказав міністр.

Як повідомляло «Слово і Діло», глава Кабінету міністрів України Арсеній Яценюк нагадав, що серед варіантів вирішення урядової кризи є його прем'єрство.

«Слово і Діло» стежить за тим, як міністр внутрішніх справ виконує свої обіцянки. Наразі Аваков роздав їх вже 150, з яких 40 не виконав, а 77 – виконав. Рівень відповідальності чиновника – 51%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: