Україна посилює системи ППО на адмінкордоні з Кримом

Читать на русском
Позиції Генічеського району з боку Арабатської стрілки будуть посилені спеціальними засобами для відбиття вторгнень до повітряного простору України.
Голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов

Керівництво Генічеського району Херсонської області вживає заходів щодо посилення частин протиповітряної оборони ЗСУ на адміністративному кордоні з тимчасово окупованою територією Криму.

Про це в коментарі «Крим.Реалії» заявив голова Генічеської районної держадміністрації Олександр Воробйов, повідомляє «Слово і Діло».

«Позиції Генічеського району з боку Арабатської стрілки будуть посилені спеціальними засобами для відбиття таких вторгнень до повітряного простору України», – прокоментував чиновник порушення повітряного простору України російським Мі-8 у районі Арабатської стрілки (Херсонська область).

Мустафа ДжемілєвНародний депутат України
Джемілєв заявив, що у Херсонській області буде створено "мусульманський" батальйонСказано 22 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, що 23 березня Держприкордонслужба України повідомила про порушення російським вертольотом Мі-8 повітряного простору України. Він перетнув косу Арабатська стрілка над газорозподільної станцією, потім зробив маневр у південному напрямку над українською газовидобувною платформою «Стрєлкова-5» в Азовському морі й перетнув адмінкордон Херсонської області у бік АР Крим.

Будівництво «Кримського газопроводу» призведе до нових санкцій проти компаній РФЗведення газопроводу «Краснодарський край-Крим» призведе до додаткових санкцій проти компаній, які будуть постачати матеріали й брати участь у його будівництві.

Як відомо, відсьогодні учасники блокади Криму, об'єднані в громадську організацію «Аскер», почали спільне патрулювання з Державною прикордонною службою України контрольних пунктів в'їзду/виїзду на кордоні з тимчасово окупованим півостровом.

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», Російська Федерація розраховує отримати до 2017 року доступ до покладів природного газу шельфу Чорного моря біля берегів анексованого Кримського півострова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: