В ГПУ кажуть, що не звільняли прокурорів Сакварелідзе

Читать на русском
Працівників Генпрокуратури, які займалися справою діамантових прокурорів просто перевели на інші посади, заявив прокурор Владислав Куценко.
Владислав КуценкоФото: "Українське фото"

Прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко закликав зняти напругу навколо «групи Сакварелідзе», оскільки, за його словами, працівників ГПУ, що займаються справою «діамантових прокурорів», не звільнили, а перевели на інші посади.

Про це він сказав у ході брифінгу 27 березня, інформує «Слово і Діло».

«Прошу зняти напругу щодо того, що команду Давида Сакваралідзе звільняють. Це не відповідає дійсності», – наголосив він.

Як виконує свої обіцянки заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе?Як заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе виконує свої публічні обіцянки?

За словами Куценка, вже кілька осіб із прокурорської команди Сакварелідзе призначені на інші посади. Їхні прізвища будуть оприлюднені на офіційному сайті ГПУ найближчим часом, наголосив він.

Нагадаємо, в суботу Давид Сакварелідзе заявив, що звернення в ГПУ щодо його звільнення підписали 8 нардепів, обраних до парламенту від Одеської області. «Спасибі, що нарешті публічно показали своє справжнє обличчя і єдність. Тепер всім абсолютно очевидно, хто є хто – хто бореться за правду і нову сильну і успішну Україну, а хто всіма силами цьому протистоїть», – заявив з цього приводу заступник генпрокурора й прокурор Одеської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: