Розвідка: під Авдіївкою загинули ще 4 військовослужбовця з РФ

Читать на русском
Четверо російських найманців були вбиті у боях під Авдіївкою, ще шестеро – поранені, кажуть у головному управлінні розвідки МОУ.

Четверо військовослужбовців Російської Федерації були вбиті в боях під Авдіївкою, ще шестеро – отримали важкі поранення.

Таку інформацію оприлюднили в головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Зокрема, йдеться про втрати в 11 ОСМП та 3 ОСМБР 1 АК Збройних сил РФ, що беруть участь у боях в районі Авдіївки та Горлівки.

На Донбасі бойовики виселяють цивільних, намагаючись розширити «сіру зону»Бойовики «ДНР» та «ЛНР» взялися розширювати так звану «сіру зону» поблизу лінії зіткнення із контрольованої силами АТО зоною.

«У районі н. п. Авдіївка противник веде активну розвідку позицій сил АТО та здійснює поповнення боєкомплекту передових підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 5 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ», – повідомили в ГУР.

Нагадаємо, сьогодні в прес-центрі АТО заявили про посилення бойової активності сепаратистів. Найгарячішою точкою, як і раніше, залишається «Промзона» під Авдіївкою. Також сьогодні відбулося бойове зіткнення в Нижньому Теплому, що на Луганщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: