Сакварелідзе назвав прізвища нардепів, які хочуть його звільнити

Читать на русском
Народні депутати з Одеської області підтримали звернення керівників територіальних прокуратур про звільнення Давида Сакварелідзе
Давид Сакварелідзе

Вісім народних депутатів, обраних до парламенту від Одеської області, підтримали звернення керівників територіальних прокуратур про звільнення Давида Сакварелідзе із займаної посади і органів прокуратури взагалі.

Відповідне звернення на ім'я генерального прокурора Віктора Шокіна опубліковане на сайті ГПУ, повідомляє «Слово і Діло».

Сам заступник генпрокурора назвав дане звернення «колективним доносом».

Експерт пояснив, чому Сакварелідзе не зможе «перезавантажити» ГПУЕксперт прокоментував інформацію про те, що з ГПУ звільняють усіх слідчих, які безпосередньо брали участь у справі «діамантових прокурорів».

«Радянська класика в дії. Всі «передові» люди – Дмитро Голубов («БПП»), Євген Дейдей («НФ»), Сергій Ківалов, Олександр Урбанський («БПП»), Олександр Пресман («Відродження»), Василь Гуляєв («Відродження»), Павло Унгурян («НФ»), Віталій Барвіненко («Відродження») об'єдналися – тут можна побачити і апологетів «русского мира», і хакерів, і одеських бізнес «королів», – написав Сакварелідзе у себе в Facebook.

«Спасибі, що нарешті публічно показали своє справжнє обличчя і єдність. Тепер всім абсолютно очевидно, хто є хто – хто бореться за правду і нову сильну і успішну Україну, а хто всіма силами цьому протистоїть», – додав він.

Нагадаємо, вранці 24 березня Сакварелідзе повідомив, що повідомлення про звільнення отримали два співробітники Генеральної інспекції, які займалися справою так званих «діамантових» прокурорів.

Пізніше заступник генпрокурора заявив, що керівництво ГПУ звільнило всіх, хто займався справою прокурорів-хабарників. У Генпрокуратурі заяви Сакварелідзе назвали неправдою і звинуватили його у популізмі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: