Провалений план відродження Донбасу. Експерт прокоментував обіцянку Бойка

Читать на русском

Бойко сподівався, що населення не зверне уваги на той момент, що немає чого затверджувати, а він буде апелювати меншістю у парламенті.

Таку думку в коментарі «Слову і Ділу» висловив політолог Валентин Гладких, аналізуючи обіцянку народного депутата Юрія Бойка.

«У вигляді чого він хотів його затвердити (план відродження Донбасу – Ред.) – постановою чи законом про затвердження такого плану? Малоймовірно, що це було можливо суто технічно», – коментує Гладкіх.

Втім, експерт переконаний, навіть перебування «Опозиційного блоку» в меншості та апелювання до того, що ВР все одно не підтримає його план, не звільняє Бойка хоча б від розробки такого плану.

Юрій БойкоНародний депутат України
Бойко пообіцяв затвердити Національний план відродження ДонбасуСказано 24 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Він міг би сказати: «Дивіться, я розробив чіткий алгоритм, чіткий план дій, але, на превеликий жаль, влада не готова його затвердити чи сприйняти. А наразі ми можемо говорити лише про те, що обіцянка явно не виконана», – резюмує політолог.

Нагадаємо, 24 вересня 2014 року на позачергових виборах до Верховної Ради України кандидат в народні депутати від «Опозиційного блоку» Юрій Бойко в передвиборчій програмі пообіцяв затвердити національний план відродження Донбасу. Станом на 15 березня 2016 року «Опозиційний блок» не розробив нічого подібного.

Проваленный план возрождения Донбасса. Эксперт прокомментировал обещание БойкоSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: