Суддю Вищого господарського суду взяли на великому хабарі

Читать на русском
Це не перший хабар Швеця, задокументований правоохоронцями. Під час обшуку в судді були вилучені великі суми коштів у різній валюті та паспорт громадянина іншої держави.
Керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук

Вчора, 24 березня, правоохоронні органи затримали суддю Вищого господарського суду Віктора Швеця на хабарі у великих розмірах.

Про це заявив керівник апарату голови Служби безпеки України Олександр Ткачук в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

«Я можу підтвердити, що вчора ввечері був затриманий суддя Вищого господарського суду Віктор Швець. Він був затриманий на місці злочину під час отримання хабара», – сказав він.

Такчук не вказав будь-які додаткові відомості в цій справі, посилаючись на заборону слідчого, однак відомо, що суддя Швець отримав хабар у великому розмірі.

Слідство зазначає, що це не перший хабар Швеця, який був задокументований правоохоронцями.

Стан готовності НАБУ та хронологія його діяльністі«Слово і Діло» підготувало інфографіку про стан готовності Національного антикорупційного бюро України, а також про те, чим воно займалося з початку діяльності.

Під час обшуку в судді були вилучені великі суми готівкою в різній валюті та паспорт громадянина іншої держави.

Нагадаємо, що сьогодні Спеціалізована антикорупційна прокуратура направила до суду обвинувальний акт у справі прокурора Генеральної прокуратури України, який пропонував хабар за влаштування на роботу в Національне антикорупційне бюро України.

Як повідомлялося раніше, Порошенко виступив за зняття суддівської недоторканності.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: