У «БПП» назвали кількість нардепів, готових голосувати за прем'єрство Яресько

Читать на русском
У пропрезидентській фракції заявили про брак голосів за прем'єрську кандидатуру Наталії Яресько.

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Борислав Розенблат заявив, що за кандидатуру Наталії Яресько в прем'єри готові проголосувати 170 парламентарів.

Про це він повідомив перед закритим з'їздом партії, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Сегодня.ua».

«Зараз ми йдемо, щоб усе це заслухати. Якщо ви пам'ятаєте, з'їзд переносився вже декілька тижнів поспіль. Він мав бути ще місяць тому. Очікували в середу, але призначили на сьогодні», – заявив Розенблат.

За його словами, у «БПП» є дві кандидатури на посаду глави Кабінету міністрів – очільник Мінфіну Наталія Яресько то голова Верховної Ради Володимир Гройсман. Політик зауважив, що за прем'єрство Яресько готові проголосувати близько 170 нардепів.

Володимир Гройсман: від мера до прем'єра«Слово і Діло» проаналізувало весь політичний шлях Володимира Гройсмана, щоб показати, як потенційний прем'єр-міністр виконує власні обіцянки.

«На жаль, ми зрозуміли, що вона не знайде підтримки депутатського корпусу. Близько 170 голосів буде за неї. А робити якісь фальстарти, висувати кандидатуру, за яку не проголосують, або вона не знайде підтримки депутатського корпусу, ми не маємо права», – сказав депутат.

Нагадаємо, вчора представники фракції «Народного фронту» заявили, що підтримають кандидатуру Володимира Гройсмана. Водночас «НФ» наполягає на посаді спікера Верховної Ради, яку, за інформацією із джерел, може обійняти перший заступник Гройсмана Андрій Парубій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: