Лозовий передумав добиватися арешту екс-міністра екології Ігоря Шевченка

Читать на русском
Чергова обіцянка нардепа Андрія Лозового виявилася просто порожніми словами молодого політика.

Народний депутат від фракції «Радикальної партії» Андрій Лозовий не зміг добитися арешту колишнього міністра екології та природних ресурсів України Ігоря Шевченка.

Відповідну обіцянку нардепа «Слово і Діло» зафіксувало ще на початку серпня 2015 року.

Так, 25 березня 2016 року рішенням Солом'янського районного суду Києва екс-міністра виправдали. У виправдувальному вироку зазначено, що дії високопосадовця жодним чином не суперечили його службовим або представницьким повноваженням, оскільки їх було вжито для економії часу.

Поки що невідомо, чи буде прокуратура подавати апеляцію з цієї справи та як відреагує на це Андрій Лозовий. Втім, через відповідне рішення суду нардеп «РПЛ» провалив ще одну обіцянку, посівши місце в рейтингу найбезвідповідальніших депутатів.

Нагадаємо, 4 серпня 2015 року Андрій Лозовой заявив, що фракція «Радикальної партії» доб'ється, щоб екс-міністр екології Ігор Шевченко сидів у в'язниці.

«Слово і Діло» займається моніторингом обіцянок українських чиновників та нардепів. Так, було зафіксовано аж 32 обіцянки Андрія Лозового, з яких лише 3 є виконаними, ще 16 – перебувають у процесі виконання, а 13 – уже провалені. Рейтинг його відповідальності складає 9%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: