«Бориспіль» потрапив до трійки кращих аеропортів Східної Європи

Читать на русском
У світовому рейтингу аеропортів World Airport Awards 2016 Бориспіль залишив позаду повітряні ворота Тбілісі, Риги та Белграда.

«Бориспіль» посів третє місце серед найкращих аеропортів Східної Європи за рейтингом World Airport Awards-2016.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це написав на своїй сторінці в Facebook депутат Київської обласної ради Лев Парцхаладзе.

Він повідомив, що Київський аеропорт поступився лише Будапештському й Таллінському.

За словами Парцхаладзе, «Бориспіль» вже втретє потрапляє на перші місця рейтингу. Також це єдиний український аеропорт, який потрапив до рейтингу.

Що було і буде з «Борисполем»: всі обіцянки щодо розвитку аеропортуУ системі «Слово і діло» зафіксовані 19 обіцянок представників влади, пов'язаних з розвитком і функціонуванням аеропорту «Бориспіль»

З моменту публікації нашого матеріалу про обіцянки політиків, які вони давали щодо аеропорту «Бориспіль», минуло два роки. За цей час «Слово і Діло» зафіксувало ще 4 обіцянки, пов'язані з аеропортом.

З них 3 обіцянки належать колишньому міністру інфраструктури Максиму Бурбаку, одна – народному депутату Олегу Барні.

2 обіцянки Бурбака виконані – недопущення передачі «Борисполя» в концесію. та проведення фінансової перевірки. Обіцянка Бурбака побудувати в «Борисполі» новий перон здана до архіву – чиновник не зміг її виконати або провалити, оскільки був звільнений із посади голови транспортного відомства.

Обіцянка Барни підготувати звернення до правоохоронних органів та НАБУ щодо діяльності попереднього керівництва аеропорту «Бориспіль» наразі має статус «у процесі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: