У ГПУ масово звільняють слідчих у справі «діамантових прокурорів»

Читать на русском
Всім слідчим, які безпосередньо брали участь у справі діамантових прокурорів, по черзі вручають повідомлення про звільнення.
Давид Сакварелідзе

Всім слідчим, які безпосередньо брали участь у справі «діамантових прокурорів», по черзі вручають повідомлення про звільнення.

Про це заявив заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе, повідомляє «Слово і Діло».

«У зв'язку з цим завтра біля ГПУ (вул. Різницька, 13/15) об 11:00 буде проходити акція на підтримку нашої команди, яку намагаються цинічно «видавити» з ГПУ як помсту за принципову позицію в боротьбі з корупціонерами. Я дуже прошу приєднається до неї всіх, кому небайдужа доля цих хлопців і подальша доля України!», – написав Сакварелідзе у себе в Facebook.

Позицію заступника генпрокурора підтримав і народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм.

Сакварелідзе оприлюднив виписки з кримінальних проваджень проти його командиЗаступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе оприлюднив виписки з кримінальних проваджень, які були порушені проти нього та його команди.

Сьогодні вранці Сакварелідзе заявив, що повідомлення про звільнення отримали два працівника Генеральної інспекції, які займалися справою так званих «діамантових» прокурорів.

Нагадаємо, вчора Голосіївський районний суд Києва розглядав справу прокурорів-корупціонерів, у яких під час обшуку в офісах і будинках правоохоронці знайшли близько півмільйона доларів, діаманти та цінні папери. Самі прокурори-хабарники своєї провини не визнають, а звинувачення вважають сформульованими нечітко та некоректно.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: