Лещенко розповів, чию кандидатуру на посаду прем'єра підтримає Тимошенко

Читать на русском
Керівник фракції Батьківщини готова підтримати обидві відомі кандидатури на посаду глави Кабміну.

Народний депутат України «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко заявив, що глава фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко підтримає будь-яку з кандидатур на посаду прем'єра.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

За його словами, Тимошенко готова проголосувати як за голову Верховної Ради Володимира Гройсмана, так і за міністра фінансів Наталію Яресько.

«Таким чином, Юлія Тимошенко намагається знайти точки примирення із західною спільнотою, яка багато разів попереджала про необхідність зберегти в Україні політичну стабільність. Думаю, Тимошенко легко дала такі гарантії, будучи впевненою, що будь-який уряд недовговічний, а все завершиться достроковими виборами», – вважає Лещенко.

Експерт розповів, яку ціну готова заплатити Тимошенко за участь у коаліціїПолітолог прокоментував інформацію про те, що спікер ВР Володимир Гройсман збирає на завтра раду голів фракцій колишньої коаліції.

22 березня чинний глава Мінфіну Наталія Яресько заявила про готовність очолити новий склад Кабінету міністрів, але за низки умов. Однією з умов є повністю технократичний уряд.

Як відомо, також на посаду прем'єр-міністра розглядається кандидатура спікера парламенту Володимира Гройсмана, якого, за словами глави АП Бориса Ложкіна, обговорюють активніше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: