Путін подумає про питання обміну Савченко на ГРУшників – Лавров

Читать на русском
У Москві повідомляють, що Володимир Путін розгляне питання обміну української льотчиці на російських спецпризначенців.

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що глава держави Володимир Путін розгляне пропозицію української сторони про обмін Надії Савченко.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Як уже підкреслювали російські представники, ми чули пропозиції щодо обміну, й питання будуть розглядатися в повній відповідності з російським законодавством», – зазначив міністр.

Савченко засудили до 22 років позбавлення волі (доповнено)Донецький міський суд Російської Федерації визнав українську льотчицю Надію Савченко винною в причетності до обстрілу, в результаті якого загинули російські журналісти.

За його словами, цим питанням займатиметься особисто президент Росії Володимир Путін. «Рішення приймає глава держави», – підкреслив Лавров.

Нагадаємо, вчора, 22 березня, Донецький міський суд Ростовської області засудив українську льотчицю, народного депутата Надію Савченко до 20 років позбавлення волі та штрафу в розмірі 30 тисяч рублів.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: