Кличко переконав мера Роттердама проголосувати за асоціацію з ЄС

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко провів зустріч із мером голландського Роттердама Ахмедом Абулатебом, аби переконати його підтримати Україну на референдумі з приводу Асоціації з ЄС.
Віталій Кличко та Ахмед АбулатебФото: kiev.klichko.org

Міський голова Києва Віталій Кличко зустрівся з мером голландського Роттердама Ахмедом Абулатебом. У ході зустрічі обговорювалося питання підтримки України на консультативному референдумі щодо асоціації з ЄС.

У розмові з Кличком Абулатеб пообіцяв підтримати позитивне рішення щодо України на референдумі, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу київського міського голови.

«Тут лякають людей, що йдеться про вступ України до Євросоюзу, про нібито загрозу потоків мігрантів, про розповсюдження корупції та втрату ринків для голландського бізнесу. Але ж це не так! Йдеться про асоціацію з ЄС, про перспективу України. Бо це шанс для України стати сильнішою, залишитися незалежною державою та втілити реформи. А для Європи це можливість отримати надійного та розвиненого партнера та сусіда», – цитує Кличка його прес-служба.

Відмова Нідерландів від асоціації Україна-ЄС призведе до континентальної кризи – ЮнкерЖителів Нідерландів попередили про небезпеки непідтримки на референдумі угоди про асоціацію Євросоюзу з Україною.

Підтримати столичного мера до Роттердама приїхав і його молодший брат Володимир. За його словами, його голландський візаві пообіцяв проголосувати за ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Нагадаємо, консультативний референдум, результати якого мають бути взяті до уваги парламентом Нідерландів під час ратифікації угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, відбудеться 6 квітня. Наразі, за даними опитувань, кількість прибічників та противників такого кроку є приблизно однаковою.

Додамо також, що в активі Віталія Кличка 132 виконаних обіцянки з 296, завдяки чому він посідає 5 місце в рейтингу відповідальності українських мерів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: