Лещенко: навіть Порошенко не знає, чим завершиться епопея з відставкою Яценюка

Читать на русском
На сьогоднішній день жодна людина, включаючи Президента Петра Порошенка, не знає, який із трьох сценаріїв виходу з політичної кризи може бути реалізований у підсумку.
Сергій ЛещенкоФото: depo.ua

На сьогоднішній день жодна людина, включаючи Президента Петра Порошенка, не знає, який із трьох сценаріїв виходу з політичної кризи може бути реалізований у підсумку.

Про це в інтерв'ю «ЛІГАБізнесІнформ» заявив народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко, пише «Слово і Діло».

«Хто б вам які прогнози зараз із цього приводу не давав, ця людина просто обманює. Тому що кінцевого результату не знає ніхто – все дуже швидко змінюється й фінал відкритий досі. Навіть Порошенко його не знає», – сказав Лещенко.

У Порошенка назвали три варіанти виходу з політичної кризиВ АП назвали три варіанти переформатування Кабінету міністрів і запропонували можливих кандидатів на заміну Арсенію Яценюку.

Він пояснив це тим, що ситуація з Яценюком відкрила в Президенті нову якість – здатність змінити рішення в останній момент під зовнішнім тиском.

«Сценаріїв дійсно три, але який з них буде реалізований, цього не знає ніхто», – зазначив нардеп.

Нагадаємо, вчора ввечері міністр фінансів Наталія Яресько вперше прокоментувала розмови про своє призначення прем'єр-міністром, заявивши, що готова сформувати технократичний уряд.

Своєю чергою, глава Адміністрації Президента Борис Ложкін зазначив, що кандидатуру спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана на посаду прем'єра зараз обговорюють активніше. За словами Ложкіна, кандидатуру Яресько дійсно розглядали ще два тижні тому, але фракція «Самопомочі» на попередніх консультаціях про майбутнього прем'єр-міністра не погодилася підтримати її.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: