Фракція «Радикальної партії» відкликає підписи під коаліційною угодою

Читать на русском
Олег Ляшко заявив про відкликання його фракцією підписів під коаліційною угодою, аби припинити суперечки з приводу свого виходу з коаліції.
Олег Ляшко

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив про відкликання його фракцією підписів під коаліційною угодою.

Цим він сподівається припинити юридичні суперечки з приводу виходу своєї партії з коаліції, пише «Слово і Діло» з посиланням на сторінку в Facebook.

За його словами, фракція «РПЛ» вийшла з коаліції ще 1 вересня 2015 року, однак захисники юридичного існування парламентської більшості «почали спекулювати» на тому, що де-юре коаліція існує, оскільки підписи «радикалів» не були відкликані.

Чому Садовий вирішив пожертвувати участю «Самопомочі» в коаліції? ЕкспертПолітолог прокоментував інформацію про те, що з фракцією «Самопомочі» не вдається домовитися про участь у коаліції.

«Насправді, ми не зобов'язані того робити. Такої норми немає в регламенті (Верховної Ради – Ред.). Це відверта маніпуляція громадською думкою. З метою припинити спекуляції – ритуальні танці навколо труни з небіжчиком-коаліцією – дав команду членам нашої фракції поставити особисті підписи про вихід із коаліції», – зазначив Ляшко.

Нагадаємо, раніше Юрій Луценко назвав фракцію «Радикальної партії» однією з чотирьох парламентських сил, які беруть участь у переговорах щодо нового уряду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: