Теракт у Брюсселі: реакція світу та можливі версії (доповнено)

Читать на русском

Сьогоднішній ранок у самому серці сучасної Європи, столиці Бельгії Брюсселі, був затьмарений декількома вибухами, які, за попередньою інформацією, забрали життя як мінімум десяти осіб.

Сьогоднішній ранок у самому серці сучасної Європи, столиці Бельгії Брюсселі, був затьмарений декількома вибухами, які, за попередньою інформацією, забрали життя як мінімум 13 осіб.

Перші два великих вибухи сталися в брюссельському аеропорту «Завентем». Станом на 10 ранку за київським часом було відомо про 10 загиблих і 25 поранених.

За годину вибух прогримів у міському метро. За попередньою інформацією, вибух стався між станціями метро Шуман і Малбік, поруч з інституціями Європейського Союзу, а саме – будівлею Ради Європи.

За даними місцевих ЗМІ, на станції метро здійснив теракт смертник, а перед вибухом у брюссельському аеропорту було чутно крики арабською мовою.

Теракт у Брюсселі, безумовно, став темою №1 сьогоднішнього дня. Головні світові політики та їхні українські колеги вже відреагували на цю трагічну подію. Своєю чергою, користувачі соціальних мереж встигли роздивитися у вибухах в Брюсселі «руку Кремля». «Слово і Діло» вирішило зібрати найцікавіші думки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: