Савченко відновлює сухе голодування

Читать на русском
Надія Савченко відмовляється подавати апеляцію й відновлює сухе голодування з шостого квітня.

Український військовослужбовець і народний депутат Надія Савченко заявила про намір відновити сухе голодування з 6 квітня.

Про це йдеться на сторінці Надії Савченко в Facebook, яку ведуть її рідні та адвокати.

«Сухе голодування відновлю з 06.04.16. Ну, тепер робота тільки починається... Краще померти в Україні, ніж жити в Росії! Україна понад усе!», – йдеться в повідомленні.

Надія також не збирається подавати апеляцію на «суд, що не існує».

«Суд» РФ дав 22 роки і 30 тисяч рублів ($412) штраф. А міг би «суддя» увійти в історію... А не вляпатися в неї. 10 днів і «вирок» вступає в дію. Апеляцію на неіснуючий суд не подаю», – зазначено на сторінці.

Бойовик, який затримав Савченко: коли загинули журналісти, вона вже була в полоніБойовик «ЛНР», який брав участь в затриманні Надії Савченко, заявив, що вона вже була в полоні, коли стався обстріл російських журналістів під Луганськом.

Сьогодні стало відомо, що Донецький міський суд Російської Федерації засудив Надію Савченко до 22 років позбавлення волі.

Президент України Петро Порошенко заявив, що українська влада готова обміняти двох полонених російських спецпризначенців на засуджену українську льотчицю Надію Савченко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: