Турчинов пов’язав брюссельські теракти з активністю Путіна в Сирії

Читать на русском
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов простежив опосередкований зв’язок між російської воєнною кампанією в Сирії та терактами в Європі.

Свідомо знищуючи інфраструктуру Сирії, Росія стимулює міграційні потоки, в яких легко приховати радикалів і терористів, що потрапляють до Європи.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов, інформує «Слово і Діло».

«У кривавого терору, розв‘язаного на сході нашої країни, та терактів у Туреччині, Парижі і Брюселі, – одні й ті ж самі режисери. Свідомо знищуючи цивільну інфраструктуру в сирійських містах, РФ активно стимулювала потужні міграційні потоки, в межах яких легко маскувати фундаменталістів та терористів», – зазначив Турчинов.

Брюссель: кількість жертв терактів зросла до 34, влада побоюється нових атакЖертвами терактів у бельгійському Брюсселі стали вже 34 людини, 136 – постраждали, повідомляють у місцевому інформаційному агентстві.

Нагадаємо, сьогодні голова Служби безпеки України Василь Грицак заявив, що, на його думку, причетність російського керівництва до терактів у Брюсселі є очевидною. У відповідь низка високопосадовців РФ розкритикувала Грицака, не добираючи слів.

Додамо, що самого Турчинова не можна назвати безвідповідальним політиком: зі 132 його обіцянок, зареєстрованих «Словом і Ділом», секретар РНБО виконав 63, тобто 48%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: