Полторак відправить своїх підлеглих на переатестацію

Читать на русском
Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що направить весь апарат відомства на переатестацію та поліграф.
Степан Полторак

Міністр оборони України Степан Полторак направить співробітників апарату відомства на переатестацію.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міноборони.

«Сьогодні я прийняв рішення про переатестацію всього особового складу апарату оборонного відомства. В рамках реформування пройде оптимізація чисельності особового складу міністерства на 200 осіб», – заявив міністр.

За словами Полторака, він також має намір переформатувати функціональні обов'язки та усунути дублюючі функції виконавців і збільшити рівень відповідальності керівників за прийняті рішення.

Все це, на думку міністра, допоможе прискорити прийняття управлінських рішень та підвищить ефективність роботи апарату Міноборони.

Полторак зазначив, що всі керівники підрозділів пройдуть поліграф, а механізм проведення переатестації Полторак представить наступного тижня.

Нагадаємо, 27 листопада 2015 року міністр оборони Степан Полторак заявив, що реформування структури Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних сил України буде відбуватися на всіх рівнях.

Це одна з 22 обіцянок міністра, які мають статус «у процесі виконання». Всього Полторак роздав 54 обіцянки, з яких 25 виконав, а 7 – ні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: