Геращенко не пустили до Савченко

Читать на русском
Народного депутата України, члена ПАРЄ Ірину Геращенко не пропустили через українсько-російський кордон.
Ірина Геращенко

Члена ПАРЄ, народного депутата України, представника Президента з питань мирного врегулювання на Донбасі Ірину Геращенко не пропустили через українсько-російський кордон.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Геращенко повідомила, що її не пропустили через КПП «Мілове/Чорткове», коли вона разом із групою народних депутатів від фракцій «БПП» і «Батьківщини» та прес-секретарем Президента Святославом Цеголком їхала в російський Донецьк на сьогоднішнє судове засідання, де Надії Савченко виноситимуть вирок. Також Геращенко на 5 років заборонили в'їзд у Росію.

Адвокат назвав США головними переговорниками в справі звільнення СавченкоМарк Фейгін вважає, що Надії Савченко винесуть обвинувальний вирок, але передадуть її Україні.

«Нас із групою депутатів разом зі Святославом Цеголко мурижили тут 3 години. А потім представник ФСБ заявив, що мені заборонено в'їзд на територію РФ до 2021 року», – сказала Геращенко.

Нагадаємо, вчора прес-секретар Президента України Святослав Цеголко з групою народних депутатів попрямували до Росії на суд над Надією Савченко.

«Слово і Діло» зафіксувало 42 обіцянки Ірини Геращенко. 17 з них виконано, 12 – не виконано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: