ГПУ озвучила збитки України від анексії Криму

Читать на русском
По данным ГПУ, Украина потерпела от аннексии Крыма Россией убытков более чем на 1 трлн гривен.
Анатолій Матіос

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос озвучив суму втрат України від анексії Криму російської Федерацією.

Як передає «Слово і Діло», про це за інформацією Матіос заявив сьогодні на брифінгу.

За його словами, Україна втратила від анексії Криму понад 1 трильйон гривень.

«Попередньо доведена висновками фахівців з експертиз сума збитку України в результаті анексії РФ Криму становить понад 1 трлн грн», – заявив прокурор.

Два роки після анексії: як змінилося життя в Криму очима самих кримчанЗарплати неспівмірні з цінами, залежність від поставок палива та продуктів харчування, але дійсно безкоштовна медицина та шалена любов до Путіна.

Матіос зазначив, що до цієї суми входить вартість нерухомості та інфраструктури держпідприємств, але не враховуються територіальні втрати й вартість приватної власності в Криму.

Нагадаємо, 16 березня 2014 року в окупованому Збройними силами Російської Федерації Криму так звана «влада» півострова провела псевдореферендум, метою якого було «приєднання» до Росії. 18 березня 2014 року президент Росії Володимир Путін з «главою» Криму Сергієм Аксьоновим підписали «договір про включення» АРК та міста Севастополь до складу РФ.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: