Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 21 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій, у тому числі з танків.

Обстріли: На Донецькому напрямку близько 20 години бойовики відкрили вогонь з танку та здійснили 12 пострілів, згодом долучили БМП, зенітну установку та гранатомети по позиціях українських військових в Авдіївці. А з міномета калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів російські терористи обстріляли опорні пункти в районі Луганського, а неподалік Світлодарська – з міномета, БМП та кулеметів великого калібру.

Також, ворожі снайпери працювали в районі Авдіївки, Зайцевого та Ленінського. Сепаратисти вели вогонь з гранатометів різних систем по силам АТО в Опитному, а зі стрілецької зброї були обстріляли опорні пункти неподалік Пісків та Мар’їнки.

На Луганському напрямку по опорному пункту поблизу Трьохізбенки російські бандформування вели вогонь двічі з міномета, згодом долучили гранатомети та кулемети.

Крім того, ДРГ бойовиків близько 16 години чисельністю до 5 осіб наблизилась до позицій сил АТО поряд з Новотроїцьким та обстріляла їх з АГС та стрілецької зброї. ЗСУ дали гідну відповідь, у результаті якої ворог відступив.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: