На борту літака, що розбився в Ростові, були українці – джерело

Читать на русском
Джерело в Міністерстві закордонних справ України повідомило, що, за попередніми даними, серед жертв авіакатастрофи в російському Ростові-на-Дону є 7 громадян України.

За попередніми даними, серед жертв авіакатастрофи пасажирського літака, що сталася в ніч проти суботи в російському Ростові-на-Дону, є 7 громадян України.

Про це агентству «УНН» повідомило неназване джерело в Міністерстві закордонних справ України, передає «Слово і Діло».

«За попередніми даними, на борту перебувало семеро громадян України. З'ясуванням громадянства загиблих займаються генконсульство України в Дубай і генконсульство в Ростові. Відкрито гарячі лінії», – зазначив співрозмовник видання.

Літак авіакомпанії Fly Dubai, що прямував за маршрутом Дубай-Ростов-на-Дону, мав приземлитися в російському аеропорту о 1:20 за місцевим часом. Зайшовши на повторну посадку, лайнер зачепився за злітно-посадкову смугу, впав і загорівся. Жоден із 55 пасажирів та 6 членів екіпажу не вижив.

За даними російського МНС, більшість загиблих – росіяни, однак на борту перебувало 11 іноземців, серед яких – екіпаж. Попередньо причиною катастрофи називають погану погоду та помилку пілотів.

Нагадаємо, 31 жовтня 2015 року на півночі Єгипту розбився російський пасажирський літак, який прямував за маршрутом Шарм-еш-Шейх-Санкт-Петербург. Загинули 224 людини, серед них – четверо українців. Причиною тієї авіакатастрофи пізніше назвали теракт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: