На Донбасі бойовики готуються до провокацій, маскуючись під ЗСУ та «Правий сектор»

Читать на русском
В районі населеного пункту Безіменне, що в Донецькій області, висадилася група проросійських терористів у формі ЗСУ та з нашивками «Правого сектора».

В Донецькій області за 10 км від лінії розмежування помічені автобуси з озброєними людьми у формі, що нагадує однострій Збройних Сил України, та з нашивками «Правого сектора».

Про це у ході брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, передає «Слово і Діло».

«За оперативною інформацією, 19 березня в районі н.п. Безіменне Новоазовського району Донецької області - окупована територія, понад 10 км від лінії фронту – помічено 2 автобуси з людьми в одязі, що нагадує однострій ЗСУ з шевронами «Правий сектор», – зазначив він.

Військові РФ на Донбасі бунтують: танкісти погрожують знищити технікуРосійські танкісти на Донбасі погрожували знищити техніку, якщо їм не виплатять заборгованість із заробітної плати.

На думку Лисенка, це може бути ознакою того, що поблизу лінії розмежування терористи готують чергові провокації з метою дискредитувати українських військових.

Такі провокації – не рідкість у зоні проведення антитерористичної операції. Зокрема, нещодавно бойовики «ДНР» звинуватили ЗСУ в обстрілі Донецької фільтрувальної станції, в результаті яких та була зупинена.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: