У МВС підтримали ідею арешту Медведчука

Читать на русском
Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк погоджується з необхідністю покарання Віктора Медведчука за державну зраду.
Зорян Шкіряк, радник глави МВС

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив про повну підтримку ініціативи народних депутатів щодо арешту та притягнення до відповідальності Віктора Медведчука.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Шкіряк наголосив, що ця ініціатива є питанням політичної відповідальності кожного, а підписання звернення до правоохоронних органів – чітка перевірка на «вшивість» усіх тих депутатів, що вважають себе патріотами та державниками.

На переговорах у Мінську не потрібні Медведчук і Кучма – експертДомовлятися в Мінську в одні ворота з Медведчуком і Кучмою – це точно не легітимність у переговорах.

«На жаль, дехто постійно б’є себе в груди й виголошує популістичні декларації про «захист народу України», але при цьому керується виключно власними амбіціями та переслідує особистий інтерес, прагнення до влади. Зачекаємо. Ось і побачимо, хто кому «рабінович», – резюмував Шкіряк.

Нагадаємо, в січні цього року Шкіряк оприлюднив дані з архівів СБУ про Медведчука.

«А чи знаєте ви, що кум Путіна Медведчук був завербованим агентом КДБ СРСР ще зі своїх студентських років? Чиста с*ка, у всіх сенсах... Здавав червоно-коричневим гебістам українських патріотів ще в роки совку. Його КДБістське псевдо – агент Соколовський», – заявив радник Авакова.

Нагадаємо, станом на вчора під зверненням до СБУ, ГПУ та МВС з вимогою покарати лідера «Українського вибору» Віктора Медведчука за державну зраду, сепаратизм і фінансування тероризму свої підписи поставили понад 30 народних депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: