Денісова пояснила, чому профільний комітет блокує закони Мінсоцполітики

Читать на русском
Голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики Людмила Денісова заявила, що міністр Павло Розенко за весь час жодного разу не прийшов на засідання комітету.
Людмила Денісова

Голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики Людмила Денісова заявила, що міністр Павло Розенко за весь час жодного разу не прийшов на засідання комітету.

Про це вона розповіла в інтерв'ю «Слову і Ділу».

Денісова скаржиться, що чинний глава Мінсоцполітики ігнорує засідання профільного комітету. «Він визначив, що повинні ходити заступники... Кожен міністр соціальної політики, який тепер працює в парламенті - Папієв, Королевська, я - ми завжди ходили на цей комітет», – обурилася політик.

Порівняння міністрів: Розенко та ДенісоваУ зв'язку з майбутньою річницею Кабінету міністрів «Слово і Діло» вирішило проаналізувати, як окремі міністри виконували свої обіцянки, й порівняти їхній рейтинг відповідальності з рейтингом попередників.

Нардеп також пояснила, чому дуже часто законопроекти, які подаються міністерством Розенка, не отримують підтримки її комітету. «Якби він прийшов і захистив би цю позицію, то ми б його підтримали», - сказала Денісова.

Колишній міністр соціальної політики закликала Павла Розенка не боятися і ходити на комітет.

«У нас в одному комітеті два колишніх міністра - я і Королевська. Але у нас є ще й голова ради міністрів Криму Куніцин Сергій Володимирович, і всі народні депутати... Тому треба просто приходити і пояснювати свою позицію, і ми будемо з цією позицією погоджуватися, чи не погоджуватися», – резюмувала Денісова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: